Perhetyö

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Kerhoon ovat kaikki ikään katsomatta tervetulleita. Perhekerhon toiminta perustuu aikuisen ja lasten yhteiseen kokemiseen, elämiseen ja oppimiseen. Työntekijät järjestävät yhteistä tekemistä perheille ja ovat paikalla perheitä varten.

Perhekerho Seurakuntatalolla

keskiviikkoisin klo 10-12 Ukonsalmentie 5

ohjaajina Sari Lappalainen ja Sonja Hämäläinen

Mitä perhekerhossa tehdään?

Aloitamme lyhyellä hartaudella, jossa sytytämme kynttilän ja hiljennymme, rukoilemme ja laulamme. Seuraamme kirkkovuoden juhlia. Luemme Lapsen Raamatusta tuttuja kertomuksia, joita havainnollistamme eri tavoilla: nukein, kankain ja kuvin.

Perhekerhomme sisältää erilaista toimintaa eri kerhokerroille: piirtämistä, muovailemista, maalaamista, askartelua tai musiikki/satutuokion.  Kerhossa tarjoamme mehua, teetä ja kahvia sekä voileipää. Lapselle voi tuoda pienet omat eväät!

Lapset leikkivät tarjolla olevien lelujen ja leikkikavereiden kanssa – meidän aikuisten turvallisen huolenpidon ilmapiirissä. Päävastuu lapsesta on omalla vanhemmalla tai hoitajalla.

Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille vanhemman, isovanhemman tai hoitajan kanssa. Tervetuloa!

Perhekahvila Kompassissa, Toritie 6

Poikkea oman aikataulusi mukaan kahvittelemaan ja seurustelemaan kaikenikäisten kanssa. Tarjoilusta on vapaaehtoinen maksu perhekahvilan toimintaan!

Perhekahvila avoinna 1.9.2017 alkaen perjantaisin klo 9-11.30

perhetyönohjaaja Sonja Hämäläinen