Perhetyö

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Kerhoon ovat kaikki ikään katsomatta tervetulleita. Perhekerhon toiminta perustuu aikuisen ja lasten yhteiseen kokemiseen, elämiseen ja oppimiseen. Työntekijät järjestävät yhteistä tekemistä perheille ja ovat paikalla perheitä varten.

Perhekerho Seurakuntatalolla, Ukonsalmentie 5

ohjaajina Sari Lappalainen ja Sonja Hämäläinen

Elokuussa klo 10-12 ke 2.8. ja 9.8. ja 30.8.

Mitä perhekerhossa tehdään?

Aloitamme lyhyellä hartaudella, jossa sytytämme kynttilän ja hiljennymme, rukoilemme ja laulamme. Seuraamme kirkkovuoden juhlia. Luemme Lapsen Raamatusta tuttuja kertomuksia, joita havainnollistamme eri tavoilla: nukein, kankain ja kuvin.

Perhekerhomme sisältää erilaista toimintaa eri kerhokerroille: piirtämistä, muovailemista, maalaamista, askartelua tai musiikki/satutuokion.  Kerhossa tarjoamme mehua, teetä ja kahvia sekä voileipää. Lapselle voi tuoda pienet omat eväät!

Lapset leikkivät tarjolla olevien lelujen ja leikkikavereiden kanssa – meidän aikuisten turvallisen huolenpidon ilmapiirissä. Päävastuu lapsesta on omalla vanhemmalla tai hoitajalla.

Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille vanhemman, isovanhemman tai hoitajan kanssa. Tervetuloa!

Perhekahvila Kompassissa, Toritie 6

Poikkea oman aikataulusi mukaan kahvittelemaan ja seurustelemaan kaikenikäisten kanssa. Tarjoilusta on vapaaehtoinen maksu perhekahvilan toimintaan!

Perhekahvila avoinna 1.9.2017 alkaen perjantaisin klo 9-11.30

16.8.2017 Perheiden retkipäivä Kauniskallion leirikeskus Kauniskalliontie 88, klo 9- 15.

Ohjelmassa hartaus, aamupala, lounas ja välipala sekä mahdollisuus saunomiseen, askartelua, hiekkaleikit poukamassa ja ulkoleikkejä. Hinta 10€/perhe. Ilmoittautumiset 11.8. mennessä.

26.8. 2017 Parisuhteen määräaikaishuolto Kauniskallion leirikeskuksessa Kauniskalliontie 88, klo 9-15.30

Mitkä asiat yhdistävät parisuhteessa? Miten hoidan parisuhdetta lapsiperheen arjessa? Miten kommunikoimme ja osoitamme läheisyyttä? Miten huollan parisuhdetta?

Tässä esimerkkejä kysymyksistä, joiden ääreen kokoonnumme parisuhdepäivään Kauniskalliolla. Päivän ohjelmassa on mum muasssa keskustelua, ryhmätyöskentelyä ja parityöskentelyä Kauniskallion kauniissa luonnossa Olli Hyvärisen ja Liisa Kermorvantin vetäminä. Tule kumppanisi kanssa pohdiskelemaan tai ihan vain kuulemaan. Päivä alkaa ja päättyy yhteiseen hiljentymiseen.

Lastenhoito on järjestetty työskentelyn ajaksi. Osallistumismaksu aikuisilta 10 €. Sisältää aamupalan,ruokailun ja kahvit. Ilmoittautuminen 1.8.2017 mennessä!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

perhetyönohjaaja Sonja Hämäläinen