Ajankohtaista

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12 seurakuntatalolla os. Ukonsalmentie 3, 56100 Ruokolahti. Kerho alkaa lyhyellä hartaudella. Eri kerhokerroilla on erilaista toimintaa (piirtämistä, muovailemista, askartelua, lauluja ja leikkejä). Kerhossa tarjotaan mehua, kahvia, teetä sekä voileipää. Vanhemmat, isovanhemmat ja hoitajat alle kouluikäisten lasten kanssa voivat osallistua kerhoon ilmoittautumatta. Lapset leikkivät kerhossa oman aikuisen vastuulla. Kerho on ilmainen. Kerhon toiminnasta ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa torstaisin Ruokolahtelaisessa ja ilmaisjakelu Uutis-Vuoksessa. Kerhon ohjaajina toimivat Sonja Hämäläinen ja Sari Lappalainen. Tied. sonja.hamalainen@evl.fi

Seurakunnan Perhekahvila kokoontuu 1.9.alkaen perjantaisin klo 9-11.30 Kompassissa. Poikkea perhekahvilaan oman aikataulusi mukaan kahvittelemaan ja seurustelemaan kaikenikäisten kanssa. Tarjoiluista on vapaaehtoinen maksu.

Päiväkerhotoimintaa järjestetään Kompassissa, os. Toritie 6, 56100 Ruokolahti. Päiväkerhot kokoontuvat 2 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Päiväkerhoon lapset tulevat ilman vanhempia. Omat eväät syödään kerhon puolivälissä. Kerho ohjelmaan sisältyy hartaus, joka liittyy kirkkovuoden teemaan, sekä lauletaan lauluja ja lasten virsiä. Kerhossa leikitään ja askarrellaan lastenohjaajan johdolla. Kerho on ilmainen. Päiväkerhojen ohjaajana toimii Lastenohjaaja Sari Lappalainen p. 044 788 1138, sari.j.lappalainen@evl.fi.