Lähetystyö

Kirkon lähetys perustuu kolmiyhteisen Jumalan lähetykseen, johon kaikki kristityt on kutsuttu. Lähetys on kaikkien kirkkojen ja jokaisen seurakunnan tehtävä, jota toteutetaan lähetystyön eri muodoissa. Seurakunta elää kaikessa toiminnassaan ja työmuodoissaan lähetystä todeksi.

Lähetystyö koostuu monenlaisesta toiminnasta, esimerkkeinä:
– lähetyspiirit
– myyjäiset
– lähetyskahvio kesäperjantaisin klo 14.30-16.30 Kompassissa Ruokolahdella
– Missiokippis ma klo 13-17 ja to klo 9-13 Simpeleellä, Simpeleentie 6, myös uusiaa sukkia, lapasia ym.
– käsityöpiiri Sivakat ma klo 9-12 Kirppiksen tiloissa Simpeleellä (ei kesällä)
– lähetystapahtumia

Tapahtumista ilmoitetaan torstain Uutisvuoksen kirkollisissa ilmoituksissa ja Ruokolahden alueen tapahtumat myös torstaisin paikallislehti Ruokolahtelaisessa.

Lähetystyön toiminnassa on paikka jokaiselle seurakuntalaiselle.

Olet lämpimästi tervetullut toimintaan mukaan!

Matt. 28:19-20

“Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun opetuslapsiani. Kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää.”